L O V E

Säga hejdå är alltid det värsta som finns, och att säga hejdå till dom här barnen är nog det svåraste jag har gjort. Men vi har haft världens bästa sisa dag verkligen!! En heldag med hoppborg, twister, limbo, arts&crafts, lekar, dans, kyckling&pommesfrites, frukt, fiskedam, jultomte, gungor och massa kramar såklart! Nu är tre av dom bästa månaderna i mitt liv över och på söndag åker jag till Zanzibar. Caroline och Louise har redan varit där i två veckor så så jag har längtat ihjäl mig samtidigt som jag inte vill åka ifrån barnen och hostelhoff. Men det ska bli så skönt med två veckor semester, och havet!!!!! PUSS OCH KRAM

20!!

I måndags fyllde jag 20 och jag hade en så bra födelsedag! Blev firad hela dagen, av mina kygn:are i dalan på morgonen, av mina barn hela dagen (dom sjöng för mig!) och av mina hoffers såklart. På kvällen åt vi middag allihop på Panda Chinese, sååå god mat! Det kändes väldigt konstigt att fylla år i Afrika, men jag kunde inte ha haft en bättre dag! Tusen tack för alla grattis, kort och paket! PUSS

BLANDADE BILDER

Påväg från skolan till daladalan. Alla barnen går fram och tillbaka till skolan varje dag, vissa bor precis bredvid medans vissa får gå i en timma. Önskar att vi kunde följa alla eller köra hem alla men det går tyvärr inte med 80 barn, men dom äldsta är så gulliga och hjälper alltid småttingarna att komma hem. 
Sam gjorde gröten en dag när Mama Riziki var sjuk. 
Daladalan som vi åker i varje dag. Den vi åker i är bara för oss och dom lokala byggarbetarna som bygger på den nya skolan. Men dom daladala-bussarna som används i vanliga trafiken ser likadana ut förutom att dom allid är fullpackade med minst 20 personer, och så några stycken som hänger ut genom dörren. Alltid en upplevelse att åka. 
Jag och Baby. Egentligen heter hon Jacklynn men det lyssnar hon inte till, alla har alltid kallat henne Baby. SÅ SÖT!
 

Building!
 

Marknaden där vi stanar varje morgon och köper bananer till barnen. 100 bananer för 25 kronor. 
 
Jag och Ramji. Han är fyra år men ser ut som två, pratar nästan aldrig men gör dom sötaste och roligaste grimaserna jag sett!
Storytime!!
Jag och Josefine, en svensk tjej som bodde här på hostelet och som jag hade group B tillsammans med på KYGN. Nu har hon åkt hem och jag saknar henne sååå mycket.

Tjejerna på Hostel Hoff 8 november. Nu har fyra av dom åkt och 3 nya kommit, det är alltid så tråkigt när någon åker och så är det lika roligt när någon ny kommer!
KYGN-crew!! Hannah, Sam, jag, Kathleen, Tessa och Grant. Hannah (scottland), Sam (england) och Grant (scottland) bor på ett annat hostel här i Moshi och Kathleen (canada) och Tessa (australien) bor på Hoff. 
Vi gjorde svenska (så gott det gick med ingridienser härifrån) chokladbollar till alla på hostelet en dag. Alla älskade det! Men dom smakade inte alls som hemma...
 
Louise, Kathleen, Caroline och Peanut i vårat tält. Peanut är en av våra vakt/sällskaps-hundar. Han är heeeelt störd men väldigt söt. Han brukar få komma in i tältet när det har kommit in en ödla/mus/spindel/annan insekt som vi inte vill ha där och jaga ut den.
Family photo från början av November. Bästa Hoff! 

MINA FINASTE

Blandade bilder från skolan med dom finaste barnen i världen. Nu har jag bara två veckor kvar med dom och allt annat här i Moshi innan jag åker till Zanzibar. Längtar sååå mycket efter att åka men vill samtidigt verkligen inte lämna barnen. Kram

RSS 2.0