BLANDADE BILDER

Påväg från skolan till daladalan. Alla barnen går fram och tillbaka till skolan varje dag, vissa bor precis bredvid medans vissa får gå i en timma. Önskar att vi kunde följa alla eller köra hem alla men det går tyvärr inte med 80 barn, men dom äldsta är så gulliga och hjälper alltid småttingarna att komma hem. 
Sam gjorde gröten en dag när Mama Riziki var sjuk. 
Daladalan som vi åker i varje dag. Den vi åker i är bara för oss och dom lokala byggarbetarna som bygger på den nya skolan. Men dom daladala-bussarna som används i vanliga trafiken ser likadana ut förutom att dom allid är fullpackade med minst 20 personer, och så några stycken som hänger ut genom dörren. Alltid en upplevelse att åka. 
Jag och Baby. Egentligen heter hon Jacklynn men det lyssnar hon inte till, alla har alltid kallat henne Baby. SÅ SÖT!
 

Building!
 

Marknaden där vi stanar varje morgon och köper bananer till barnen. 100 bananer för 25 kronor. 
 
Jag och Ramji. Han är fyra år men ser ut som två, pratar nästan aldrig men gör dom sötaste och roligaste grimaserna jag sett!
Storytime!!
Jag och Josefine, en svensk tjej som bodde här på hostelet och som jag hade group B tillsammans med på KYGN. Nu har hon åkt hem och jag saknar henne sååå mycket.

Tjejerna på Hostel Hoff 8 november. Nu har fyra av dom åkt och 3 nya kommit, det är alltid så tråkigt när någon åker och så är det lika roligt när någon ny kommer!
KYGN-crew!! Hannah, Sam, jag, Kathleen, Tessa och Grant. Hannah (scottland), Sam (england) och Grant (scottland) bor på ett annat hostel här i Moshi och Kathleen (canada) och Tessa (australien) bor på Hoff. 
Vi gjorde svenska (så gott det gick med ingridienser härifrån) chokladbollar till alla på hostelet en dag. Alla älskade det! Men dom smakade inte alls som hemma...
 
Louise, Kathleen, Caroline och Peanut i vårat tält. Peanut är en av våra vakt/sällskaps-hundar. Han är heeeelt störd men väldigt söt. Han brukar få komma in i tältet när det har kommit in en ödla/mus/spindel/annan insekt som vi inte vill ha där och jaga ut den.
Family photo från början av November. Bästa Hoff! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0